Meniu

Despre noi

Tineretul Național Liberal Alba (TNL Alba) este aripa tânără a Partidului Național Liberal filiala Alba.

Tineretul Național Liberal Alba este organizația de tineret a Partidului Național Liberal filiala Alba. Filiala TNL Alba a fost fondată în anul 1996 și întrunește în prezent peste 1 800 de membri de pe întreg teritoriul județului Alba. TNL Alba este cea mai dinamică și cea mai activă organizație politică de tineret din județul Alba.

Cei 1 800 de membri ai TNL Alba se regăsesc în 41 de organizații locale, acoperind 41 de localități din cele 78 ale județului. La nivelul județului este constituit și Clubul Studențesc Liberal (CSL Alba) în cadrul universității din municipiul Alba Iulia.

Obiectivele TNL

  • Obiectivul major al organizaţiei noastre îl reprezintă creşterea rolului TNL în sprijinirea tinerilor, prin asigurarea unui demers politic responsabil în cadrul PNL şi a unei guvernări eficiente.
  • TNL dispune de o echipă lărgită de tineri profesionişti, care pot implementa proiectele şi iniţiativele noastre. Reprezentăm o soluţie viabilă pentru structurile de conducere din administraţie şi pentru a oferi candidaţi puternici şi bine instruiţi pentru alegerile viitoare.
  • Cuvintele-cheie care vor defini activitatea TNL pentru mandatul 2015-2017 sunt educaţie şi antreprenoriat. Ca organizaţie politică de tineret, TNL va elabora şi va promova strategia de tineret a județului Alba, astfel încât, cât mai mulți tineri să fie sprijiniți în inițiativele lor de a-și deschide propria afacere, crearea unui mediu economic propice dezvoltării și susținerea educației de calitate.