Meniu

Școala de Vară TNL Alba la Costinești, ediția 2015. Peste 200 de tineri au participat la ateliere de lucru,seminarii și dezbateri pe teme referitoare la orientare în carieră și dezvoltare personală

TNL Alba a continuat, și în acest an, tradiția organizării ”Școlii de Vară” de la Costinești. În 2015, perioada de desfășurare a fost din 24 august până în 30 august, numărul de participanți fiind de 200, cel mai mare de până acum.

Dacă în 2010, la prima ediție, au fost în jur de 30 de participanți, anul acesta au participat peste 200 de tineri, atât membri PNL, cât și tineri din afara partidului, care au fost împărțiți în mai multe grupe de lucru. Creșterea constantă, de la an la an, a numărului de participanți dovedește interesul tot mai crescut în rândul tinerilor pentru Școala de Vară TNL Alba, dar și nevoia de desfășurare a unor astfel de evenimente pentru tineret.

Participanții de anul acesta au provenit nu doar din județul Alba, ci și din țară (București, Câmpia Turzii, Cluj Napoca, Hunedoara, Sibiu, Târgu Mureș) și chiar de peste hotare (Irlanda, Polonia), fapt care arată atât că evenimentul a devenit unul de tradiție, cât și că este tot mai cunoscut.

De asemenea, anul acesta organizatorii au oferit un loc gratuit și Ioanei Mariancaș, din Ocna Mureș, cea care a obținut locul I la concursul «140 de ani de liberalism în România », concurs desfășurat de TNL Alba pe parcursul lunilor aprilie și mai ale acestui an.

Principalele teme care au fost abordate în atelierele de lucru pe echipe și în cadrul seminariilor și dezbaterilor, au vizat implicarea civică a tinerilor, comunicare organizațională, precum și teme referitoare la orientare în carieră și dezvoltare personală.

Organizatorii le mulțumesc domnilor Adrian Teban (copreședintele PNL Alba), Gabriel Pleșa (vicepreședinte PNL Alba) și Călin Furdui (copreședinte PNL Cugir) pentru sprijinul acordat desfășurării celei de a șasea ediții a Școlii de Vară a TNL Alba.

Skills

Posted on

August 29, 2015

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *