Meniu

Tinerii liberali din Alba Iulia au oferit cadouri de Crăciun

După cum obișnuiește de câțiva ani, în spiritul sărbătorilor de iarnă, Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia, organizează și anul acesta o amplă acțiune de oferire de cadouri pentru familiile cu venituri reduse din Alba Iulia și localitățile învecinate.

Astfel, utilizând resursele obținute în urma donațiilor din cadrul proiectului „Fii activ! Implică-te! Donează!”, TNL-iștii albaiulieni au realizat câteva zeci de pachete-cadou cuprinzând alimente, dulciuri, rechizite, jucării etc. pentru a le oferi beneficiarilor proiectului.

O primă acțiune de oferire de pachete-cadou a avut loc miercuri, 23 decembrie a.c., sub coordonarea celor doi co-președinți ai TNL Alba Iulia, Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu. De această dată beneficiari au fost copii și tineri provenind din familii cu venituri reduse din Alba Iulia și Vințu de Jos.

Astfel de acțiuni vor continua și în viitor, iar beneficiari vor fi și alți copii și tineri provenind din familii cu venituri reduse din Alba Iulia și localitățile învecinate.

[easingslider id=”1369″]

Skills

Posted on

December 24, 2015

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *