Meniu

Câștigătorii Cupei TNL Alba la fotbal

Sâmbătă, 2 mai a.c., TNL Cugir a organizat o nouă ediție a unui eveniment sportiv care se dorește a deveni unul de tradiție: Cupa TNL Alba la fotbal. Acțiunea a fost organizată și anul acesta cu ocazia Zilei Tineretului.

Desfășurată pe terenul sintetic de la Colegiul „I. D. Lăzărescu” din Cugir, începând cu ora 12.00, competiția a reunit mai multe echipe constituite din tineri din cartierele orașului Cugir și din zona Cugir. De asemenea, au participat și echipe reprezentând diverse organizații ale Tineretului Național Liberal din județul Alba, precum: TNL Aiud, TNL Alba Iulia, TNL Bucerdea Grânoasă, TNL Cugir, TNL Pianu de Sus, TNL Săsciori ș.a.

La eveniment au fost invitați să participe și diverși lideri județeni ai Partidului Național Liberal. Organizatorii au pregătit, pentru câștigători, cupe, diplome, premii în bani.

Domnul primar Adrian Teban (copreședinte PNL Alba) a avut plăcerea să înmâneze premiile. Astfel, locurile I și III au fost câștigate de echipe formate din tineri liberali din Cugir, locul II a revenit echipei TNL Alba Iulia, iar TNL Bucerdea Grânoasă a obținut mențiunea concursului. Premiul fair-play, sponsorizat în acest an de către domnul Dan Simedru (deputat PNL Alba pe Colegiul Cugir – Zlatna), a fost obținut de echipa TNL Aiud.

Skills

Posted on

May 2, 2015

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *