Meniu

Fii activ! Implică-te! Donează!

Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia lansează un nou proiect, care are sloganul „Fii activ! Implică-te! Donează!”. Este vorba despre un proiect prin care se intenționează să se popularizeze ideea de implicare comunitară a tinerilor, atfel încât cât mai mulți tineri să înțeleagă cât este de important să fie activi în cadrul comunităților în care trăiesc.

În acest sens, cei doi copreședinți ai organizației (Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu), alături de ceilalți colegi din BPM TNL Alba Iulia, invită cât mai mulți tineri în ziua de vineri, 18 decembrie, de la ora 09:00, la centrul de transfuzie sangvină din Alba Iulia, pentru a dona sânge și a face o bucurie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, altor cetățeni care au resurse materiale limitate. Astfel, dincolo de aspectul medical al acțiunii, este vorba și de un aspect social, întrucât, cei care doresc, au posibilitatea ca tichetele primite în urma donării de sânge, să le doneze, iar cu acele tichete vor fi cumpărate produse alimentare și cadouri de Crăciun pentru o casă de tip familial. Tichetele, dar și alte donații, pot fi lăsate într-o urnă special amenajată, amplasată la la sediul PNL din Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28, din data de 16.12.2015 până în data de 22.12.2015, ora 12:00.


Tinerii liberali consideră că astfel de acțiuni sunt necesare, iar prin puterea exemplului se dorește atragerea la această acțiune umanitară a cât mai multor tineri care doresc să aducă un zâmbet unor suflete care au nevoie de sprijinul nostru.

Skills

Posted on

December 17, 2015

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *