Meniu

Tineretul Național Liberal Alba – Retrospectivă 2015

Principalele evenimente organizate în județul Alba de Tineretul Național Liberal au vizat campanii împotriva RCA-ului, concursuri de eseuri istorice, acțiuni umanitare de donare de sânge, seminarii de dezbatere pe diferite teme, întreceri sportive și proiecte pentru ajutorarea tinerilor din diasporă. Dorim să vă prezentăm câteva dintre aceste proiecte:

gn6kty

 1. Tinerii liberali din Alba au derulat campania “RCA-ul pentru tinerii sub 30 de ani a devenit un lux în România, iar acest lucru trebuie oprit!”
 2. TNL Alba Iulia –a organizat evenimentul „De Dragobete, iubeşte româneşte”.
 3. TNL Alba Iulia a organizat seminarul cu tema „Migrația tinerilor”.
 4. Tinerii Partidului Național Liberal au dus tradiția mai departe și au marcat, și în acest an, Ora Pământului.
 5. Concurs de eseuri istorice și creații literare pentru elevii din Alba, lansat de TNL la 140 de ani de la înființarea PNL.
 6. TNL Sebeș a ecologizat valea Secașului si împrejurimile.
 7. TNL Cugir a organizat o nouă ediție a unui eveniment sportiv care se dorește a deveni unul de tradiție: Cupa TNL Alba la fotbal. Acțiunea a fost organizată și anul acesta cu ocazia Zilei Tineretului.
 8. TNL Cugir a desfășurat în perioada 26 – 27 mai 2015 o nouă importantă acțiune de ordin umanitar. De această dată a fost vorba de o acțiune intitulată generic “Donează pentru o viață”.
 9. Tineretul Național Liberal a lansat proiectul “Suntem români, citim româneşte”, prin care vrea să răspundă nevoilor comunităţilor româneşti din afara ţării de păstrare a identităţii etnice, lingvistice şi culturale.
 10. Lansarea oficială a proiectului „Tineri pentru Alba” a avut loc în data de 17 iulie 2015, un proiect marca TNL Alba, menit să promoveze tinerii în vederea alegerilor din 2016.
 11. Tineretul Partidului Naţional Liberal au lansat proiectul “Rădăcini pentru România”, un proiect ce se încadrează în direcţia constant asumată de către PNL privind interesul pentru ocrotirea bogăţiilor naturale ale ţării şi păstrarea echilibrului ecologic.
 12. TNL Alba a continuat, și în acest an, tradiția organizării ”Școlii de Vară” de la Costinești. În 2015, perioada de desfășurare a fost din 24 august până în 30 august, numărul de participanți fiind de 200, cel mai mare de până acum.
 13. Sebeșul Verde este o acțiune organizata de echipa de tineret a PNL pentru a treia oara in Municipiul‪ #‎Sebes. Pedalați împreuna cu noi si informați-ne de nevoile voastre! Împreuna, speram sa transformam Sebeșul intr-un oraș cu mulți bicicliști!
 14. Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia lansează un nou proiect, care are sloganul „Fii activ! Implică-te! Donează!”. Este vorba despre un proiect prin care se intenționează să se popularizeze ideea de implicare comunitară a tinerilor, atfel încât cât mai mulți tineri să înțeleagă cât este de important să fie activi în cadrul comunităților în care trăiesc.
 15. Sub sloganul ,,Eroii nu mor niciodată”, TNL Alba Iulia a organizat marți 22 decembrie 2015, o acțiune dedicată memoriei eroilor Revoluției române din decembrie 1989.
Skills

Posted on

February 3, 2016

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *