Meniu

TNL Alba Iulia a dus tradiția mai departe! Ora Pământului, marcată prin lansări de lampioane din Parcul Unirii

Tinerii Partidului Național Liberal au dus tradiția mai departe și au marcat, și în acest an, Ora Pământului, prin lansarea câtorva zeci sau chiar sute de lampioane din Parcul Unirii, de lângă fântâna arteziană.

Acțiunea din acest an s-a desfășurat în condiții puțin mai dificile, din cauza vremii nefavorabile, iar TNL-iștii au lansat singuri lampioane, spre deosebire de anii precedenți când împărțeau cetățenilor prezenți în zona Cetate. Manifestarea a avut ca și scop conștientizarea cetățenilor asupra riscurilor la care se expun dacă vor consuma prea multă energie electrică, în condiţiile în care producerea acesteia este un proces care poluează mediul.

În cadrul proiectului Ora Pământului ideea principală este de a acorda 60 de minute pentru planetă, în acest interval de timp urmând a fi stinse becurile și a se deconecta aparatele electrocasnice de la sursele de energie; astfel se poate vorbi de o înţelegere mai clară a ideii că trebuie să păstrăm Pământul cât mai sănătos pentru generaţiile viitoare, au transmis organizatorii.

Skills

Posted on

March 23, 2015

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *