Meniu

TNL Alba Iulia a organizat o nouă ediție a Seminarului Politic „Brătianu”

Săptămâna aceasta TNL Alba Iulia a redeschis seria de evenimente publice destinate tinerilor din oraș, desfășurând o importantă dezbatere publică tematică. De altfel, acest tip de evenimente au fost realizate în mod constant în ultimii ani și au avut rezultate pozitive, ele fiind grupate în cadrul proiectului denumit Seminarul Politic „Brătianu”, în care temele de dezbatere au fost dintre cele mai diverse.

Astfel, sâmbătă, 14 martie a.c., la Art Cafe a avut loc, începând cu ora 10.00, o dezbatere publică ce a avut tema „Migrația tinerilor”. La eveniment au participat tineri membri și simpatizanți ai PNL din județul Alba, dar și lideri locali ai PNL Alba (Gabriel Pleșa, vicepreședinte PNL Alba), OFL Alba (Delia Hihălțan, Viorica Morar ș.a.), PNL Alba Iulia (consilierii locali Rareș Buglea și Raul Tudorașcu), TNL Alba (Emil Toma, Adrian Simion, Bogdan Păunescu, Cristi Puie ș.a.). Dezbaterea a fost condusă de către Gabriel Lupea (copreședinte TNL Alba Iulia), iar invitatul principal a fost domnul doctor Ioan Căliman, care a realizat o interesantă prezentare a ideii și procesului migrațiilor și efectele lor pentru tineri în lumea contemporană. Ulterior, cei prezenți au putut să se implice în discuții și să își exprime diverse puncte de vedere.

Reușita evenimentului i-a determinat pe organizatori să se angajeze public față de toți participanții privind continuarea și în acest an a proiectului Seminarul Politic „Brătianu” și realizarea lunară a unui astfel de eveniment.

Skills

Posted on

March 14, 2015

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *