Meniu

Donează un strop de bucurie!

December 8, 2021
by emil.toma
7

Tineretul Național Liberal Alba lansează campania de Crăciun “Donează un strop de bucurie!”. Prin intermediul acestei campanii, dorim să facem două fapte bune, acum în prag de sărbători. Deși se spune că fiecare dintre noi este unic, sângele nostru nu este. Astfel, putem ajuta și putem fi ajutați dacă este necesar. O picătură de sânge poate salva o viață.

Anul acesta, haideți alături de noi să fim Moș Crăciun pentru o zi și să ajutăm la salvarea de vieți. Cu tichetele strânse în urma donării, ne vom asigura să întregim masa unor familii mai puțin norocoase. Acestea se vor strânge la sediul Partidului Național Liberal Alba, de luni până vineri, între orele 09:00-18:00. Totodată, tot la sediul Partidului vom strânge jucării, haine și rechizite. Vă invităm în număr cât mai mare să facem împreună fapte frumoase cu și pentru oameni frumoși! Campania se desfășoară în perioada 08.12.2021-20.12.2021.

Împreună suntem o armată de Moși Crăciun! Donează un strop de bucurie alături de familia Tineretului Național Liberal Alba. Inimile tinere bat alături de voi!

Te-ar mai putea interesa

Un nou birou politic local ales de tinerii liberali din Alba Iulia

Tineretului Național Liberal din Alba Iulia a organizat în această dupămasă Comitetul de Coordonare Local. Suntem bucurăși că ne-am putut reîntâlni după doi ani, într-un număr așa de mare, am putut vedea fețele din spatele măștilor sau a ecranelor și ne-am întâlnit...

Subscribe For the Latest news & Updates

Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Cur

Mesaje

0
Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *