Meniu

Un nou birou politic local ales de tinerii liberali din Alba Iulia

March 25, 2022
by emil.toma
7
Tineretului Național Liberal din Alba Iulia a organizat în această dupămasă Comitetul de Coordonare Local. Suntem bucurăși că ne-am putut reîntâlni după doi ani, într-un număr așa de mare, am putut vedea fețele din spatele măștilor sau a ecranelor și ne-am întâlnit față în față cu noii colegi care s-au înscris în organizație în acești doi ani și pe care i-am întâlnit doar virtual. În cadrul evenimentului a fost ales noul Birou Politic Local, care va coordona activitatea în următorii 4 ani.

Și de această dată seniorii liberali le-au fost alături tinerilor. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai generației care a traversat cele mai importante perioade politice ale ultimilor 20 de ani, Ion Dumitrel – Președintele organizației județene PNL Alba și Marius Hațegan – Președinte PNL Alba Iulia.

“Suntem, dacă vreți, la nivel de instructori ai uneia dintre cele mai determinate echipe de tineri din structura națională a PNL. Și e foarte ușor să coordonezi tineri pasionați de tot ce fac, onești și pentru care politica înseamnă un motiv să te faci util și să ai rezultate în comunitate. Dacă nu ești dispus să dai din timpul tău mai mult, să faci echipă cu ceilalți, nu ai rezultate. Politica e, practic, un al doilea job. Le urez succes și le sunt recunoscător pentru toată munca lor din partid și din afara lui” – Marius Hațegan.

Președinte al TNL Alba Iulia a fost ales, în urma votului, Ovidiu Sasu, în vârstă de 33 de ani.

“Încă pot spune, după câțiva ani de activitate, că PNL a rămas un partid deschis tinerilor. Și nu mă refer la casierie, pentru cotizații, ci la a promova oamenii pe măsura implicării. Am luat acest mandat, cu echipa mea, într-o perioadă plină de provocări, în care îmi doresc să motivăm cât mai mulți tineri să se implice în politică, pentru că partea practică a politicii este de a dezbate, de a accepta și pune în practică ce decide o majoritate fiind capabil să admiți că nu ai dreptate mereu. Avem propuneri concrete pe care le vom înainta conducerii pentru ca tinerii din Alba Iulia să devină cu adevărat relevanți și parte din viitorul acestui oraș”. Ovidiu Sasu, președinte TNL Alba Iulia.

Coordonatorul TNL Alba Iulia este căsătorit, tatăl a 2 copii. De profesie inginer în Electronică și Telecomunicații și studii universitare de masterat în Sisteme Electronice Inteligente Avansate.

Pentru funcțiile de vicepreședinți, secrater și membri au fost aleși următorii colegi:

  • PRIMVICEPREȘEDINȚI: Moldovan Cristina și Ruscior Adrian;
  • VICEPREȘEDINȚI: Petrașcu Mihai, Bolea Anastasia, Turlea Diana, Haș Cătălin, Vitan Andrei, Ileană B. Alexandra Veronica și Mărginean Mădălina;
    SECRETAR GENERAL: Basarab Carmen;
  • MEMBRI: Barbu Florin, Ambruș Marius, Colceriu Cristian, Mihali Constantin, Bandi Robert, Cârlan Edenor, Sas Dorina, Mondoc Andrei și Oană Nicolae.

În perioada următoare vor continua alegerile în cadrul organizațiilor locale, urmând ca apoi să fie organizată conferința județeană și să fie ales noul Birou Politic Județean de conducere.

Te-ar mai putea interesa

Donează un strop de bucurie!

Tineretul Național Liberal Alba lansează campania de Crăciun “Donează un strop de bucurie!”. Prin intermediul acestei campanii, dorim să facem două fapte bune, acum în prag de sărbători. Deși se spune că fiecare dintre noi este unic, sângele nostru nu este. Astfel,...

Subscribe For the Latest news & Updates

Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Cur

Mesaje

0
Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *