Meniu

TNL Alba, prezentă la Gala premiilor Tineretului Național Liberal „Mircea Ionescu-Quintus”

July 15, 2021
by emil.toma
7

Noi, generația de tineri din prezent suntem altfel. Suntem generația altfel. Suntem radicali. Suntem neiertători.

Suntem raționali. Suntem visători. Suntem adulți și copii în același timp. Sunt prea multe lucrurile pe care am dori să le îmbunătățim sau chiar să le schimbăm. Doar cu implicare și în număr cât mai mare putem realiza acest deziderat. Vocea tinerilor trebuie să fie puternică și să fie ascultată. Cu pași mărunți ne îndreptăm înspre acest ideal.

În weekendul care a trecut, delegația din partea TNL Alba a reprezentant tinerii județului la Gala premiilor Tineretului Național Liberal „Mircea Ionescu-Quintus”, care a avut loc la București. Au participat personalități din Guvernul României, europarlamentari, colegi din TNL România cu care ne mândrim atât în țară, cât și peste hotare. În prezența președintelui PNL, domnul Ludovic Orban și a premierului României, domnul Florin Cîţu, s-au acordat numeroase premii, care au reprezentant încununarea eforturilor din ultimul an și implicarea tinerilor în proiecte menite să ajute comunitățile din care fac parte. Concluzia serii a fost faptul că se pot face multe lucruri frumoase pentru cei din jur, atâta timp cât există voință, implicare, gânduri pozitive și susținere din partea cetățenilor și autorităților locale și centrale. A fost o seară specială, încărcată cu emoții și cu speranța că lucrurile intră pe făgaș normal, încet dar sigur. Le mulțumesc colegilor de la Organizația TNL Alba Iulia, TNL Sebeș, TNL Cugir, TNL Blaj și TNL Abrud că mi-au fost alături și că am reprezentat cu mândrie a doua capitală a României.

În altă ordine de idei, împreună cu colegii mei am reușit actualizarea site-ului organizației, https://tnlalba.ro/ , unde, pe pagina principală, se poate observa secțiunea ”IA MĂSURI”. Prin urmare, dorim să lansăm o provocare pentru locuitorii din județul nostru, și anume îndemnăm tinerii și nu numai, să ia inițiativă în vederea dezvoltării comunității. Suntem o echipă care crede în dorința acestora de a se implica în demersul lucrurilor la nivel local. Dacă ești unul dintre acești tineri și ai o idee, o sugestie pentru a dezvolta propria comunitate, pentru a iniția un proiect sau un eveniment, te așteptăm să împărtășești ideile, iar noi te putem susține în ceea ce ți-ai propus. Totodată, precizăm faptul că apartenența politică nu reprezintă o condiție pentru a trimite un mesaj și a intra în conversație cu organizația noastră.

Dacă persoana în cauză dorește ca mesajul să fie anonim, va lăsa libere câmpurile nume și email. Însă, în aceste condiții, din păcate nu putem răspunde la mesaje. Dar vă asigur că toate mesajele sunt recepționate și vizualizate.

În încheiere, doresc să mulțumesc pentru mesajele și susținerea dumneavoastră. Mă bucur să observ faptul că încă mai există oameni care cred în puterea tinerilor și care încearcă să îi ridice, în loc să le pună piedici sau să îi ignore. Cu toată gratitudinea din partea noastră, TNL ALBA, mulțumim și la mai bine!

Alexandra Pașca, Președinte TNL Alba

Te-ar mai putea interesa

Un nou birou politic local ales de tinerii liberali din Alba Iulia

Tineretului Național Liberal din Alba Iulia a organizat în această dupămasă Comitetul de Coordonare Local. Suntem bucurăși că ne-am putut reîntâlni după doi ani, într-un număr așa de mare, am putut vedea fețele din spatele măștilor sau a ecranelor și ne-am întâlnit...

Donează un strop de bucurie!

Tineretul Național Liberal Alba lansează campania de Crăciun “Donează un strop de bucurie!”. Prin intermediul acestei campanii, dorim să facem două fapte bune, acum în prag de sărbători. Deși se spune că fiecare dintre noi este unic, sângele nostru nu este. Astfel,...

Subscribe For the Latest news & Updates

Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Cur

Mesaje

1
Comments

1 Comment

  1. Lucian

    Va sustin. Va rog sa faceti proiecte pentru cei tineri.

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *